Millennia

Ergonomisk

Velger du Millennia-serien får du kvalitet og sittekomfort til en rimeligere pris enn bestselgeren Impressions.

Fortsatt komfortabel, varig og med ergonomisk design som sin storebror, men altså hakket rimeligere. Stolsetet er et knepp tynnere – 8,5 cm mot Impressions 10 cm –, det er ikke polstring bak på ryggstøet. Legg merke til treplata under stolsetet, en forskjell fra Impressions. 

Millennia kommer i fem varianter.

Stolene er også produsert med gummiknotter på innsiden av stolrammen som hindrer slitemerker på rammene ved stabling.

Komfortabel

Ergonomisk designet

Setet som er 8,5 cm tykt, består av et vedlikeholdsfritt, biobasert skummateriale med god elastisitet og tilsvarende god sittekomfort. Denne stolmodellen veier 7,4 kg.

Millennia har 20 års garanti på rammen.

Millennia

To be amazed

0
10 års garanti på stoffet
0
20 års garanti på stolrammen
0
50 års erfaring med stoler

Millennia

Kvalitet som varer

– Ved å velge Millennia-serien får du god kvalitet og sittekomfort til en litt rimeligere pris, sier Olav Vegge, daglig leder i OV Import.

De fleste velger stoler uten armlener, men valget er ditt

Dersom det er ønskelig å plassere stolradene i bueformasjon, er den såkalte «Radius Interlocks» løsningen. Stolene kan leveres med og uten armlener. De fleste velger stoler uten armlener. Hvis en ønsker stolrekker med armlener, er det tilstrekkelig at annenhver stol har armlener. Hvis en kun ser behov for noen få stoler med armlener, har noen meingheter valgt på plassere en stol med armlener som nr. 2 i enden på hver rekke. Da vil det være 3 personer som kan ha nytte av hver stol med armlener.