Vårt mål

kvalitet

konkurransedyktige priser

service

kompetanse

trygghet

OV Import

Vi leverer over hele landet

Det er Olav Vegge du møter når du tar kontakt med OV Import.

– Vårt mål er at kunden alltid skal være helt fornøyd, både med kvalitet og service der og da, men også i mange år fremover, sier Vegge, daglig leder i OV Import.

Han peker på at stoler til forsamlinger er en stor investering for mange, og spesielt derfor er OV Import glad for å kunne tilby slitesterkt stoff med ti års garanti, som eneste leverandør i Norge. Det betyr at dersom det skulle oppstå overraskelser, så vil ikke dette koste kundene noe ekstra.

Les også: Gode grunner til å velge stoler fra Bertolini Sanctuary Seating

Allerede i løpet av første halvår etter at bedriften ble etablert, hadde OV Import formidlet stoler og bord til kirke, bedehus, misjonssenter, bibelcamp og leirsted i begge Agder-fylkene og i Østfold. I dag er vi i stand til å levere stoler fra Nordkapp til Lindesnes.

Bertolini Sanctuary Seating opererer med reduserte priser for å hjelpe kirker og menigheter i innland og utland. I Norge har OV Import forhandlet fram samme gunstige priser også for leirsteder og folkehøgskoler. Til næringsformål er prisen noe høyere, men likevel gunstig sammenlignet med norske markedspriser.

Uansett hvilket behov deres forsamling måtte ha, står vi i OV Import klare for å levere kvalitet til en gunstig pris, slik at også du kan nikke anerkjennende til denne listen av fornøyde kunder.

Bertolini Sanctuary Seating

Leverandør med lange tradisjoner

Bertolini Sanctuary Seating (BSS) er en tradisjonsrik familiebedrift i USA som har eksistert i mer enn 50 år. De har en fabrikk i Tennessee. BSS har spesialisert seg på kirkestoler som er utviklet på bakgrunn av lang erfaring og omfattende forskning. Gjennom mange år har BSS forsynt de mange kirkene i USA og Canada med stoler som også har blitt lagt merke til av besøkende fra mange land, også fra Norge. BSS er dessuten i kompaniskap med andre amerikanske firmaer som produserer andre typer stoler og bord.

OV Import

Kom i kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt, helt uten forpliktelse, for ytterligere informasjon. Hvis det er ønskelig å se og prøvesitte de ulike stolmodellene, gi oss gjerne beskjed slik at vi eventuelt kan gjøre en avtale om besøk. Send gjerne inn spørsmål eller ring vår kundetelefon for informasjon.

Velkommen til å ta kontakt.

Det å sitte godt hjelper på humøret!

Bertolini-stolene er for kirker, menigheter og leirsteder som ønsker at alle skal sitte godt.