Laget for å vare

Amerikansk kvalitet

I mer enn 50 år har den amerikanske stolprodusenten Bertolini Sanctuary Seating levert stoler i stor skala. Til forskjell fra de mange firmaene i USA som importerer billige stoler eller stolkomponenter fra land i Asia og Sør-Amerika, har Bertolini valgt å benytte seg av gjennomprøvde amerikanske komponenter i hele produksjonsprosessen.

Designet for velbehag

Forsamlingsstoler

To stolkategorier skiller seg ut: Impressions og Millennia, begge med ergonomisk designet rygg. Det betyr at produsenten har gått vitenskapelig til verks for å gjøre stolen mest mulig behagelig for enhver rygg.

OV Import

Tilbehør

Stolene vil leverer er ikke bare komfortable.  De kommer også med et bredt utvalg av tilbehør som gjør at du kan tilpasse stolen etter dine behov.

Menighetsstoler laget for å vare

Bertolini Sanctuary Seating (BSS) har utviklet nytt design på stolsetene. De nye stolsetene (se stolene til venstre på bildet) har skråkuttet hjørner helt bakerst for å hindre slitasje ved stabling. Merk også at åpningen mellom stolsete og -stolrygg er redusert. Det forhindrer at den som sitter bak, ikke kan bruke stolen foran som en hvilepute for beina.

Pleie- og vedlikeholdstips

Stolene er laget for et langt liv, og du kan bidra.