Robust og slitesterkt

Farger og stoff

Garanti

Slitesterkt stoff

Når du velger Bertolini Sanctuary Seating (BSS), får du et løfte om kvalitet. Slitestyrken i USA oppgis i DR. Det står for Double Rubs – doble piskeslag med stålbørste. Hvis et stoff har en slitestyrke på 30 000 DR, vil det ikke være tegn til slitasje etter 30 000 piskeslag. Stoff med 30 000 DR og mer karakteriseres som slitesterkt. Alle stoler fra BSS har 30 000 DR eller mer. Lysekthet oppgis i antall timer et stoff utsettes for i et bestemt lys uten å falme. Absecons, en av leverandørene til BSS, har en slitestyrke på stoffet sitt, Sherpa & Shire, på hele 250 000 DR og lysekthet på 400 timer. Sherpa & Shire er standard stoff på stoler av Impressions- og Millennian-serien, og har en garantitid på 10 år. Prisen er lik for alle 110 variantene.

Slitesterkt stoff
Fargene på stolramme

Valget er ditt

Fargene på stolramme

Fargen på stolrammen bør harmonere både med stoff og fargen på gulvet. Her er det 8 ulike standardvarianter å velge blant. Mot et lite pristillegg er det ytterligere 8 varianter.

Bertolini har utviklet en overflatebehandling på stolrammen som gjør lakken sterk og holdbar. En test på 800 timer i saltvann – uten tegn til tæring på materialet – viser kvaliteten på stolrammene som Bertolini produserer.

Vær oppmerksom på at stolene leveres både med sorte eller blanke plastknotter under stolbenene. Blanke plastknotter er best egnet for parkettgulv.

Det å sitte godt hjelper på humøret!

Bertolini-stolene er for kirker, menigheter og leirsteder som ønsker at alle skal sitte godt.