Impressions

Bestselgeren, med god grunn

Dette er stolmodellen fra Bertolini som selges best i Norge. Den generelle oppfatningen blant kundene som har valgt Impressions, er at det er den mest komfortable stolen. 

Impressions veier 7,67 kilo, og setet er 10 cm tykt, et par centimeter kortere enn diameteren på en vanlig CD. Skum-materialet (for spesielt interesserte: polyurthan-skum) har god elastisitet, som sørger for at stolene er behagelige både å slå seg ned i, og bli sittende i.

Stolene er også produsert med gummiknotter på innsiden av stolrammen som hindrer slitemerker på rammene ved stabling.

Behagelig

Ergonomisk designet

Det er en generell oppfatning at den mest komfortable stolmodellen på markedet, er Impressions. Det er også den mest solgte stolmodellen til Bertolini Sanctuary Seating i Norge. Impressions kommer i ti varianter, med hele 25 års garanti på rammen.

Impressions

To be amazed

0
10 års garanti på stoffet
0
25 års garanti på stolrammen
0
50 års erfaring med stoler

Kundeopplevelser

Nesten for behagelige

– Vaktmesteren hos en av de første kundene våre uttalte nylig: «Stolene er litt for behagelige. Det er viktig med en aktiv taler slik at vi ikke sovner i de gode stolene», forteller Olav Vegge, daglig leder i OV Import.

De fleste velger stoler uten armlener, men valget er ditt

Dersom det er ønskelig å plassere stolradene i bueformasjon, er den såkalte «Radius Interlocks» løsningen. Stolene kan leveres med og uten armlener. De fleste velger stoler uten armlener. Hvis en ønsker stolrekker med armlener, er det tilstrekkelig at annenhver stol har armlener. Hvis en kun ser behov for noen få stoler med armlener, har noen meingheter valgt på plassere en stol med armlener som nr. 2 i enden på hver rekke. Da vil det være 3 personer som kan ha nytte av hver stol med armlener.