Referanser

Du er i godt selskap når du velger OV Import

Referanser

Hva kundene våre sier om oss

Forsamlinger rundt om i landet har allerede valgt å la OV Import ordne stoler for dem.
Her er noen av kundene som etter prøvesitting og nøye overveielse valgte å satse på amerikanske kvalitetsstoler
gjennom Ov Import.

Filadelfia Holmestrand, Vestfold

KVS-Lyngdal, Lyngdal, Vest-Agder

Vi er utrolig godt fornøyde med våre nye stoler fra OV Import. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra sommerens gjester at det var veldig gode stoler. Stolene fyller våre kvalitetskrav, og var veldig konkurransedyktige på pris. Olav Vegge i OV Import har vært en god rådgiver og gitt oss god service hele veien, til stolene ble levert hos oss. Det var trygt å vite at OV Import ordnet med bankgaranti, slik at det ikke var noen risiko for oss.

Hånes Frikirke, Kristiansand, Vest-Agder

Med ryddig og trygg avtale, god service og transparent prosess gjennom god informasjon underveis, har vi bare gode erfaringer med OV Import. Når vi i tillegg tar med konkurransedyktig pris og de enormt gode tilbakemeldingene vi har fått fra alle som har brukt våre stoler, kan vi komme med våre aller beste anbefalinger ut fra vår erfaring.

Audnastrand leirsted, Lindesnes, Vest-Agder

På leirstedet er det stor aktivitet året rundt. Hovedsakelig er det barn og ungdom som benytter seg av leirplassen, men vi har også mye utleie til diverse selskaper og en del bryllup. Jevnlig er det også store stevner og møter. For oss er det kjempeviktig at stoler og bord fungerer godt, og ikke minst at det lar seg raskt stable vekk og kunne settes inn på lageret.

Jeg var selv i kontakt med Olav Vegge etter at jeg var på et møte på Vemestad bedehus. Der hadde de fått helt nye stoler og bord. Dette falt umiddelbart i smak hos meg, og ikke minst var stolene kjempegode å sitte på. Ikke lenge etter dette møtet var bestillingen i boks.

På internatrommene skaffet vi oss nye stoler og bord. Dette er vi bare kjempefornøyde med. Vi kan trygt si at dette er møbler som tåler en trøkk. Fordelen er også at de er lette å håndtere. OV-Import ved Olav Vegge har for vår del vært ryddig og imøtekommende å samarbeide med. Når det gjelder prisen, så ligger det godt under tilsvarende priser i Norge. Vi er i alle fall fornøyde med de møblene som vi har anskaffet oss her på leirplassen vår.

Birkeland bedehus, Birkenes, Aust-Agder

Vi er fornøyd med stolene. De er gode å sitte på, solide og fremstår som pene i den salen vi har plassert dem. Stolene vi kjøpte, var mye rimeligere enn tilsvarende stoler vi har sjekket ut. Vi fikk god veiledning og service under prosessen. OV Import stilte opp med stoler og prøver som vi kunne låne noen dager. Bankgaranti ble ikke benyttet ved kjøp av stolene, vi krevde det ikke. Vi vil anbefale andre å vurdere kjøp av stoler fra OV Import på grunn av service, pris og kvalitet.

Pinsemenigheten Tabernaklet Haugesund, Rogaland

Menigheten vår ble etablert i 1919, og bygget vårt første menighetshus som sto ferdig i 1928. Dette bygget huset menigheten frem til 2005. Da ble det revet og vi begynte bygging av nytt, og vi flyttet inn i de nye lokalene mai 2007.

Vi valgte å bruke de gamle stolene vi hadde fra før de første årene. Det ble flere ganger tatt opp om vi skulle gå til anskaffelse av nye stoler, men så var det den kostnaden, da. Vi i administrasjonsrådet så på mange forskjellige stoler, og hadde også flere inne til prøvesitting i lokalet. I denne prosessen kom vi over annonsen fra OV Import, og tok kontakt.

Vi avtalte å møtes og fikk se og prøvesitte stoler. Vi fikk låne en stol med oss til lokalet vårt, og det utrolige skjedde. Ingen som hadde noe negativt å si om denne stolen. I tillegg til at den var god å sitte på var den også langt billigere en samtlige av de andre. Så vårt valg ble enkelt, og det har vi ikke treget på. Det er nå ett år siden vi fikk stolene og jeg har ikke fått noen negative tilbakemeldinger. Vi valgte å kjøpe halvparten med armledd noe som også har fungert godt.

Vi fikk fra første stund en god tone med Olav Vegge i OV Import, noe som gjorde dialogen enkel i prosessen med både bestilling og frem til stolene var på plass i lokalet vårt.

Som dere skjønner kan jeg anbefale stolene på det varmeste, og svarer gjerne på spørsmål om ønskelig.

Frikstad bedehus/Randesund Indremisjon, Kristiansand, Vest-Agder

Etter å ha prøvesittet flere alternative stoler, var vi ikke i tvil hvilken stol som var best. Kvaliteten på stolene og stoffet var også utslagsgivende for at vi valgte Impressions.

Geilo Kulturkyrkje, Buskerud

Geilo Kulturkyrkje sto ferdig i 2010 og har plass til 280 i kirkerommet og 30 på galleriet. Kirka er soknekirke for Geilo og benyttes mye til konserter og andre kulturarrangement.

Vi mottok 310 stoler av typen Impression C7025 med setetrekk Shire Dark Night fra Bertolini Sanctuary Seating via OV Import i Lyngdal.

Vi er svært fornøyd med stolene: Det er mange tilbakemeldinger om at sittekomforten er svært god. Stolene med det valgte stoffet gir et rolig inntrykk og lar kirkerommets arkitektur og Kjell Nupens glassmaleri få spille hovedrollen. Stolene er sammenkoblet på en stabil måte og gir langt på vei inntrykk av at vi har benker. De er så stabile at det går an for dem som har problemer med å reise seg, å ta tak i stolen foran til hjelp. Vi har av den grunn vurdert det som unødvendig å ha armlener. Stolene kan stables ti i høyden uten at stabelen blir ustabil, og stolene er lette å flytte slik at det er lett å ommøblere rommet. Stolene framstår som solide med et slitesterkt stoff som vi vurderer vil tåle slitasje og eventuell rengjøring godt.

Ved byggingen av Geilo kulturkyrkje ble alle tilgjengelige penger brukt til selve bygget og den integrerte kunsten. Det var ingenting igjen til inventar. De første fire årene «berget» vi oss med brukte stoler vi fikk fra to av hotellene på Geilo. Pris var derfor et viktig argument ved valg av stoler. Stolene fra Bertolini ferdig oppsatt i kirka, var knapt 50 prosent av det prisen var for tilsvarende norskproduserte stoler, så selv om det sto følgende i våre retningslinjer for materialer og farger: «Med hensyn til miljø bør det hvis mulig velges norskproduserte møbler» , valgte vi likevel de amerikanske. Valg av type stol og setetrekk skjedde i samråd med vår arkitekt. Jorunn Westad Brusletto

Salgs- og leveringsvilkårene fra OV Import sammen med utmerket rådgivning og service, og bankgarantien og fastpris gjorde sitt til at vi følte sikkerhet for at vi ikke tok noen risiko ved å kjøpe inn fra USA.

Vi kan anbefale at andre kjøper stoler via OV Import. Det vi har sagt over, viser hvorfor.

Åpta Misjonssenter, Farsund, Vest-Agder

Åpta Misjonssenter skiftet ut de velbrukte stolene i kirka sommeren 2012. De nye stolene kjøpte vi fra OV Import, etter at en av våre medarbeidere hadde «prøvesittet» tilsvarende stoler i et annet forsamlingslokale. Kvaliteten er førsteklasses, prisen er akseptabel og [solid] levering og service fra OV Import, så vi kan trygt anbefale produkter fra Bertolini Santuary Seating og OV Import.

Farsund Misjonskirke, Vest-Agder

Farsund Misjonskirke besluttet å kjøpe nye stoler i anledningen menighetens 50-årsjubileum i 2015, ettersom de gamle trengte mer og mer reparasjon. Menighetens bygning er fra 1989 (25 år), og er i typisk norsk stil. Stolene måtte derfor være slitesterke, praktiske og lette å flytte rundt på da kirkesalen brukes på forskjellige måter av alle generasjoner.

Forarbeidet startet ca ett år i forveien med innhenting av tilbud fra forskjellige aktører, hvor vi også fikk låne noen stoler slik at vi fikk både sett og prøvd dem på ordentlig. Menighetens komité for dette forarbeidet gjorde et grundig arbeid med å undersøke kvalitet, garanti og rettferdig handel og etisk produksjon. Deretter sammenlignet vi pris. Vi valgte OV Import, ikke fordi de var billigst, men fordi vi følte oss tryggest på at kvaliteten var god, og at det ville bli lenge til neste gang vi trengte å gå i gang med lignende stolprosjekt.

For oss var informasjon, gjennomføring og oppfølging av leveransen viktig. OV Import kunne ryddig, kjapt og tydelig svare for seg i alle våre spørsmål. Og vi hadde mange spørsmål! Særlig med våre spørsmål omkring rettferdig handel og produksjon utmerket OV Import seg i forhold til andre aktører vi var i kontakt med. For oss ville det vært uaktuelt å kjøpe billigere og bedre hvis vi ikke var sikre på at produksjonen av stolene også var etisk forsvarlig, med tanke på at den vestlige verden ofte grovt utnytter billig arbeidskraft.

Stolene er fortsatt nye hos oss, men vi er godt fornøyd med resultatet så langt. Stolene er svært gode å sitte i og passer godt inn i kirken på tross av at kirken er bygd i en annen stil. De er dessuten lette og praktisk å flytte på.
Vi anbefaler OV Import på det varmeste.
For spørsmål til oss, kan vi kontaktes her

OV Import

Takk for tilliten

Alle som leverer et produkt, lever av tillit. Derfor er vi stolte over de kundene vi har møtt på vår vei, og hva de har å si etter et møte med OV Import. Målet vårt er at kundene alltid skal være fornøyd, ikke bare der og da, men i årene som kommer etter at de har handlet forsamlingsmøbler av OV Import.

Takk for tilliten!

Det å sitte godt hjelper på humøret!

Bertolini-stolene er for kirker, menigheter og leirsteder som ønsker at alle skal sitte godt.