Brannhemmende og slitesterkt

Stoff på rull

Sherpa & Shire

Slitesterkt og brannhemmende

Fra og med nå har du mulighet til å bestille stoff på rull fra oss. Stoffet er helt eksepsjonelt i forhold til slitestyrke og prisklasse. Stoffet finnes i 110 forskjellige farger og du kan se alle fargene vi fører ved å klikke deg inn på Farger – stoff.

I videoen her kan du se hvordan stoffet blir vevd og pakket. 

ov import stoff

et fornuftig valg:

Stoff på rull

Etter at Bertolini Sancturay Seating (BSS) kom på det norske markedet med forsamlingsstoler i januar 2102, er det ikke bare større forsamlinger som har fattet interesse for deres produkter. Det nesten uslitelige og brannhemmede møbelstoffet som BSS benytter som standard på sine stolserier, har i den siste tiden skapt interesse også hos norske møbeltabetserings-firmaer, salmakerverksteder og hos dem med ansvar for kinosaler. Her ser vi en  salmaker som har fått en hel rull, 50m med Sherpa Grey Heather, som en av hans kunder har valgt ut.

Levering skjer direkte fra fabrikk i USA til kunde med flyfrakt med ca 2 ukers leveringstid. Prisen inkl. flyfrakt er absolutt konkurransedyktig i forhold det som tilbys på det norske markedet i dag. 

Mål: Lengde: 55 yards (50,1 m) Bredde: 54 inches (137 cm) Vekt: 62 lbs (ca 28 kg) 

Vi sender gjerne stoffprøver!

Egenskaper

Passer utmerket til:

Skole

Bedrift

Helse

Hotell

Transport

Menighet

Økovennlig

Absecon Mills er fokusert på å være en ansvarlig bedrift, som arbeider kontinuerlig for å finne måter å bidra til og bevare vårt miljø, øke energieffektiviteten og redusere avfallProduksjonsmåten er spesielt utformet for å forhindre skade på miljøet. Stoffene er vevd med vindkraft -hvor mye blir laget av polypropylen og resirkulert polyester, som bidrar til gjenbruk av materialer som ellers hadde vært ansett som “avfall”.

Vevd med vindkraft

Det å sitte godt hjelper på humøret!

Bertolini-stolene er for kirker, menigheter og leirsteder som ønsker at alle skal sitte godt.